Közvetlen vízparti lakás eladó az Aranyparton tulajdonostól

Siófok 65 000 000 Ft


Röviden a lakásról:

Csodálatos tavi panorámát kedvelők részére - közvetlen vízparti luxuslakás eladó vagy ausztriai lakásra cserélhető!

Tulajdonostól eladó Siófok Aranypartján egy 78 nm-s, 2006-os építésű, minden modern kori extrával (modern lift, korszerű burkolatok, nyílászárók, gondozott kert, takarítószolgálat, stb…) felszerelt lakóparkban egy Balatonra néző, elvehetetlen panorámájú, második emeleti, nappali + 2 hálószobás, tehermentes, egész éves használatra is ideális, klimatizált saroklakás csendes helyen, elit környéken, távol a város és a főút zajától, mégis pár percre kocsival Siófok központjától és az M7-es bekötőjétől. Tágas, 18 nm-s panorámaterasz, riasztórendszer, két WC, csodaszép fürdőszoba és amerikai konyha. Wellness hotelek a közvetlen közelben. Vételára: 65 millió Ft a teljes bútorzattal együtt. Ausztriai ingatlanért értékegyeztetéssel elcserélném. Birtokba adás: maximum két hónappal a szerződéskötést követően. E-mail: [hidden information] .

Bővebben a lakásról:

Csodálatos tavi panorámát kedvelők részére!

Tulajdonostól eladó Siófok Aranypartján egy 78 nm-s, 2006-os építésű, minden modern kori extrával (modern lift, nagy teraszok, modern burkolatok, nyílászárók, gondozott kert, takarítószolgálat, stb…) felszerelt lakóparkban egy vízre néző, elvehetetlen panorámájú, második emeleti (a ház 4 emeletes), nappali + 2 hálószobás, tehermentes, egész éves használatra is ideális, klimatizált saroklakás csendes helyen, elit környéken, távol a város és a főút zajától, mégis pár percre kocsival Siófok központjától.

Budapest kevesebb mint egy óra autóval az M7-esen. A Balaton hullámai a lakástól 30 méterre csobognak, a naplemente esténként a teraszról teljes pompájában élvezhető.

A lakópark közvetlen közelében két wellness szálloda nyújt luxus szolgáltatásokat (fűtött vizű medencék, masszázs, éttermek, stb...) külsős vendégek részére is, a Balaton parton pedig márciustól októberig működő, kiváló konyhájú vendéglő működik.

A lakásnak tágas terasza van, ahonnan csodaszép balatoni panoráma tárul elénk. A lakás összes ablakán szúnyogháló van, a további biztonságról pedig füst- és mozgásérzékelős, távfelügyelethez bekötött riasztórendszer gondoskodik. A terasz körül összetolható, modern, szélálló üvegezés van, mely 2013-ban lett felszerelve. Ennek köszönhetően a terasz az év nagy részében teljes értékű szobaként használható.

Alacsony a közös költség (14.346 Ft per hónap) és alacsony a rezsi is.

Modern, beépített konyhabútor, két WC, csodaszép fürdőszoba található a lakásban, mely minden szempontból újszerű, kifogástalan állapotban van. Minden egyes szoba egy ékszerdoboz benyomását kelti, rendkívül otthonos.

A lakás cirkófűtéses, saját turbó gázkazánnal rendelkezik, a hőmérséklet egyedileg állítható. Egyedi mérőórák (víz, villany, gáz) a folyosón. Rendezett anyagi helyzetű, kiválóan menedzselt társasház remek közös képviselővel.

A lakásba való feljutás teljesen akadálymentesített, egyetlen lépcsőt sem kell megmászni a liftnek köszönhetően, így mozgáskorlátozottak számára is ideális lakó-, illetve nyaralóhely, ezenkívül akár a boldog nyugdíjas évek eltöltésének is remek helyszíne.

A közelben található fenyvesben a mókusok, fakopáncsok és egyéb állatfajok látványa mindennapos. Élelmiszerbolt gyalogosan 15 percre, nyáron 2 percre. Autóval a Víztorony és a Spar áruház Siófok központjában 6 - 7 percnyire van a lakástól.

További extrák: minőségi burkolatok, a parkosított kertben föld alatti automata öntözőrendszer, profi kertészbrigád, lépcsőházi takarítás hetente kétszer, épületenergetikai minősítés: ‘’B”. A lakásban vezetékes Internet van kiépítve.

Ennek a kuriózum jellegű, páratlan adottságokkal bíró, teljesen tehermentes és akadálymentesített balatoni lakásnak a vételára a teljes bútorzattal és a dekorációs elemekkel együtt 65 millió Ft. Zárt, biztonságos, kültéri parkolóban egy gépkocsi számára saját parkolóhely és a tárolóban egy kerékpárhely foglaltatik még a fenti vételárban.

Cserelehetőség: bécsi, badeni, mödlingi vagy más, hangulatos ausztriai városban található, csendes helyen lévő, 45 - 85 nm-s, modern (Neubau) lakásra cserélném értékegyeztetéssel, akár általam történő értékkülönbözeti összeg megfizetésével is.

Birtokba adás: a lakás a szerződéskötést követően két hónapon belül birtokba vehető.

Ingatlanközvetítők, hitelezők, telemarketingesek és hasonlók szigorúan kíméljenek! Konkrét vevő esetén se zavarjanak!

E-mail: [hidden information] .

Ha megadja a telefonszámát, még aznap visszahívom. A megtekintés elsősorban hétvégén és ünnepnapokon lehetséges.

További saját készítésű fényképeket tudok küldeni a lakásról, a panorámáról, illetve a környék állatvilágáról (vízimadarak, mókusok, stb...) és növényzetéről e-mailen.

65 000 000 Ft További információk


Okos ház, intelligens otthon: Okos ház kivitelezés, elérhető áron.